Tuesday, 13 March 2012

Exam coming !



Hye Elbiwan ! Nice to meet you .  So aku nak cite ape eh ?? Jap nak pikir lu .. 
Ahaa! Dapat dah... Nak cakap pasal periksa.. Korang tahu x aku baru je abis periksa ?? Tengah tunggu markah periksa laa nie ..Korang nak tahu berapa aku dapat untuk math ?? ( Malu laa pulak nak cakap ) Hehe.. Just bagitahu farah ! Ok , fine aku dapat 60 untuk paper 1.. teruk kan .. Sedih nie.. Tapi untuk paper 2 tak dapat lagi.. Sebenarnya dah dapat cuma aku tak pergi kelas tambahan ari nie so tak tahu laa dapat berapa.. kesian.. Lepas cuti ni ada periksa sekolah agama pulak.. Penat2. Huhu .. Kesian laa sikit kat aku ni :P Just kidding :P

Dah laa bye..
( Panjang pulak aku tulis arie ni )..
Hihi.

No comments:

Post a Comment