Sunday, 25 March 2012


Hello :)
Weh korang .. Korang nak tahu x ? Mesti ah kan . Err , malulaa .. Hehe .. K , aku cakap je yang aku __________ . Apa tu ? Cu teka , cu teka ? Haha .. Okla aku bagitahu je laa kay ? Sebenarnya kan aku turun kelas zamrud .. :'( Kelas keempat tu . Korang tahu x since year 1 aku kelas pertama , tapi sekarang kelas keempat . Aku x pernah pon turun kelas . AAA .. Malunya .. Tapi takperlaa sama je kan dengan kelas laen . Cuma yg laen nyerr cikgu die and kawan 2 . Aku akan rindu kelas 6 Mutiara ... Aku syg kelas tuh . Tapi takpe aku akan berusaha lagi untuk naik kelas balik . Doakan aku tau supaya PKSR 1 nanti aku dapat 5A ! 

Okla bye ^_^
Syg korang semua :)
Hehe :P

Wednesday, 14 March 2012


Hello elbiwan :)

 

Korang tengah wat pe tu ? Layan Facebook ? K fine . Aku tengah buat homework sekolah , sambil bukak blog . Bagus 2 . Haha XD Tak tahu laa nak tulis ape . Korang tolonglaa aku bagi idea . Mmmm . Ape eh? Kalu cakap pasal sekolah ok gak kan ? Ok laa tu . Aku nak cakap pasal turun kelas ^_^ Aku takut sangat kalau aku turun kelas . Aku tak nak turun kelas , aku nak stay kelas pertama . Kalau aku turun kelas mana aku nak sorok muka aku yang dah sedia buruk nie . HuHu .. Takutnya .. Takperlaa ,korang tolong doakan aku eh ? Ok , thx :)

Bye 2 !
See you <3

Tuesday, 13 March 2012

Exam coming !



Hye Elbiwan ! Nice to meet you .  So aku nak cite ape eh ?? Jap nak pikir lu .. 
Ahaa! Dapat dah... Nak cakap pasal periksa.. Korang tahu x aku baru je abis periksa ?? Tengah tunggu markah periksa laa nie ..Korang nak tahu berapa aku dapat untuk math ?? ( Malu laa pulak nak cakap ) Hehe.. Just bagitahu farah ! Ok , fine aku dapat 60 untuk paper 1.. teruk kan .. Sedih nie.. Tapi untuk paper 2 tak dapat lagi.. Sebenarnya dah dapat cuma aku tak pergi kelas tambahan ari nie so tak tahu laa dapat berapa.. kesian.. Lepas cuti ni ada periksa sekolah agama pulak.. Penat2. Huhu .. Kesian laa sikit kat aku ni :P Just kidding :P

Dah laa bye..
( Panjang pulak aku tulis arie ni )..
Hihi.

Wednesday, 7 March 2012

Yeah I love one direction !
So much kay :)
Niall Horan the most handsome ..
Tehee :P


 Handsome rite ?

 One Direction Photoshoots 2012  - one-direction photo

Yeah they funny just like me :)




Awesome ? Yeah I know.
Wait , Niall is SMART :)
Kbai :)


Friday, 2 March 2012

Lupa pasword ):

Korang tolong aku ! Aku lupa apa pasword facebook aku.Dah banyak kali mencuba tapi tetap tak dapat. Aku tengah sedih sangat ni..Tu laa pasal gatal sangat masatu nak tukar pasword kan dah tak ingat .. Nasib.. Nasib..Takpe Takpe aku akan cuba sampai dapat..Rasanya aku dah ingat dah kot..hehe
By the way korang ramai-ramailah follow blog aku tau !


Kbai :)