Friday, 30 December 2011

Masjid Wilayah :)

Korang tahu aku ada kat ne? Aku ada kat masjid wilayah kuala lumpur? Nak tahu nape aku gi situ? A'ah..sebab aku tolong mak aku jual baju..Tapi tak tolong pon sebenarnya :P Ni tengah bukak blog ni.. Ahaha! Ok aku malas nak tulis ni.Sikit je tlis hari ni kay :)

Bye Bye you All :D

Thursday, 29 December 2011

My room :)




Ni bilik aku dengan kakak aku :D
Sorry sebab separuh je gambar ni. Hehe :D
Sebenarnya aku nak bilik warna pink,tapi takpe rumah baru nanti aku nak bilik sendiri :) Aku nak semua warna pink :) (BERANGAN JELA)  HaHa :D
Yayy!!!

Eh,korang perasan tak yang aku dah lama tak buat post ? Ermm,tak ah lama sangat pon :P
Weyh,tau x lagi 4 hari sekolah nak mula.Nanti dah tak ada dah senior yang awesome 2 tuh ): Sape laa yang akan jadi seniour .. Tu yang tengah tulis nie.. Hihi .. But i'm not awesome . Ade satu geng popular tu yang awesome 2.. Kbai :)


See ya !

Thursday, 22 December 2011

Pinky :)

 Korang semua suka warna pink tak? Mesti suka kan? Kalau macam tu meh aku tunjukkan barang2 yg berwarna pink (:


Sape yang rasa tak tahu warna pink tu meh aku tunjukkan :P






Wah cantikkan warna die? Mesti korang terpegun :D




Kalau ada rumah ca ni nak boleh tak ? Confirm ramai yang puji :D HaHa




Awesome !





I love this beautiful laptop !







Wow ! Cantiknya !


Okla bye kawan2 sampai sini jela aku tulis (:


BYE BYE :D



Wednesday, 21 December 2011

     Hello Kitty yang comel lote :)

Eh Korang suka tak Hello Kitty? .Alaa,Hello Kitty yang comey lotey tu,muka tembam lebar ala2 aku tuh.Ahaha! Tapi Hello Kitty lagi comel dari aku.Setuju? Ye aku tahu ramai yang setuju.Ahaha! Suke tak Hello Kitty?Budak2 pompuan mesti ramai yang tergila-gilakan Hello Kitty tu kan.Okay2.Aku nak ngaku ni yang dulu aku memang benci kat Hello Kitty.Tapi tak tahulaa macam mana aku boleh suka kat dia (:

                Sape yang rase tak kenal Hello Kitty tuh meh aku kenal kan :P

Ngee..Comelkan? Jelous seyh! Ahaha!


Tadi puas aku google barang2 Hello Kitty tau x korang? and ni laa yg aku sempat jumpa (:





Okay kalau ada phone cam ni aku nak suruh mak and ayah aku beli kalau aku dapat 5A dalam UPSR tahundepan..Confirm ramai jealous!Hehe!





Wah! Kalau ada rumah camni nak bolley? Ahaha! Mesti ramai yang suka nanti (:





Haa!! Yang ni memang confirm ramai yang jelous ! Hehe (:




Aduhh! Cantiknya ! Tapi mesti mahal kn? Anyway I still like this camera !


Kbai :)
First time (:

Hye elbiwan ! Aku happy sangat sebab dapat update blog ! Kalau sebelum ni aku tengok jerr blog orang , but sekarang aku dah ada blog sendiri ! Yayy !! Kepada sesiapa yang tak suka blog aku tak yah tengok okay ? I don't care :P Haha :)

Bai elbiwan :D