Wednesday, 14 March 2012


Hello elbiwan :)

 

Korang tengah wat pe tu ? Layan Facebook ? K fine . Aku tengah buat homework sekolah , sambil bukak blog . Bagus 2 . Haha XD Tak tahu laa nak tulis ape . Korang tolonglaa aku bagi idea . Mmmm . Ape eh? Kalu cakap pasal sekolah ok gak kan ? Ok laa tu . Aku nak cakap pasal turun kelas ^_^ Aku takut sangat kalau aku turun kelas . Aku tak nak turun kelas , aku nak stay kelas pertama . Kalau aku turun kelas mana aku nak sorok muka aku yang dah sedia buruk nie . HuHu .. Takutnya .. Takperlaa ,korang tolong doakan aku eh ? Ok , thx :)

Bye 2 !
See you <3

2 comments:

  1. turun kls je pun..lek laa..ngahaha

    ReplyDelete
  2. hahaha.. lawaknya.. memang daa turun pon ): Huhu

    ReplyDelete