Thursday, 5 January 2012

Guru besar bersara ):

Wah,hari ni dah hari ketiga sekolah :D Seronok ke korang dapat sekolah ? Aku okay je :D Best apa dapat sekolah balik,boleh jumpa kawan2. By The Way hari ni guru besar sekolah (Sekolah Kebangsaan Seksyen 9) aku bersara :( Sedih tau korang..Ramai yang menangis tadi HuHu ... Tadi kitaorang buat majlis sempena guru besar kitaorang nak bersara laa .. Best jugak majlis tu :) Meriah :) 

Ok laa bye nak gi sekolah pulak ni :)

Selamat membaca,bye :D

No comments:

Post a Comment